loader image
societate-profesionala-notar
Notar Public titular al biroului din cadrul Camerei Notarilor Publici Bucureşti şi membru al Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România

Stoica S. Eduard & Asociații

Bine ai venit la Societatea Profesională Notarială

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România (UNNPR) este membră a Consiliului Notariatelor din Uniunea Europeană (CNUE), ca expresie a integrării notariatului românesc pe plan european, procedurile și competențele notarului în România fiind la înălțimea bunelor practici la nivel European, în scopul oferirii unor servicii notariale riguroase și de calitate tuturor solicitanților.

STOICA SEBASTIAN EDUARD

NOTAR PUBLIC

De ce noi?

Află motivele pentru care să alegi o colaborare cu biroul nostru

Calitatea serviciilor notariale cât și rapiditatea de execuție a acestora, clasează Societatea Profesională Notarială "Stoica S. Eduard" în topul birourilor notariale din București, fiind poate cea mai apreciată societate de profesioniști din aceasta categorie de servicii juridice.

Servicii de top

Suntem alegerea clienților pe municipiul Bucureşti potrivit publicației Şoimii Legii, am fost nominalizați în topul firmelor de prestări servicii cu publicul.

Profesionalism

Experiența vastă în domeniul notarial ne recomandă pentru rezolvarea diverselor situații sau probleme, indiferent de natura sau dificultatea acestora.

Rapid și eficient

Biroul nostru notarial din București îți pune la dispoziție proceduri simplificate de lucru: trimiți un e-mail și vii pentru eliberarea sau semnarea actelor.

Notar public București

Acte și proceduri notariale

Următoarele documente notariale pot fi redactate pe loc. În funcție de volumul de lucru, timpul de așteptare este între 15 și 20 de minute.
Copii legalizate pe înscrisuri

Copii legalizate pe înscrisuri

Legalizarea semnăturii traducătorului

Legalizarea semnăturii traducătorului

Legalizarea specimenului de semnătură

Legalizarea specimenului de semnătură

Certificarea unor fapte prevăzute de lege

Certificarea unor fapte prevăzute de lege

Servicii notariale București sector 1

Acte notariale cu un timp de execuție
relativ îndelungat

Contracte de
comodat

Contractul de comodat este procedura notarială prin care un bun se împrumută spre folosință, cu titlu gratuit, pe o perioadă determinată de timp.

Procuri

Prin intermediul unei procuri notariale, puteți împuternici o altă persoană, numită mandatar, să încheie unul sau mai multe acte juridice în numele dumneavoastră.

Declarații notariale

Declarație călătorie minor, declarație de acceptare a succesiunii / renunțare la succesiune și altele.

Testamente și
revocarea acestora

Testamentul notarial este cea mai sigură formă de testament din punct de vedere juridic, întrucât este cel mai dificil document de atacat în instanță.

Cauți un notariat în Piața Romană?

Click aici să vezi care sunt avantajele

Societate Profesională notarială București

Programează-te acum la notar

Pentru a face o programare, te rugăm să selectezi data și ora disponibilă afișate în calendar. După completarea formularului vei fi contactat de unul din consilierii noștri juridici pentru confirmarea programării.

În cazul în care dorești să te programezi la o oră indisponibilă te rugăm să ne contactezi telefonic la numărul afișat mai jos.
Solicită o programare telefonic

+40 722 222 281

iulie 2022
lunmarmiejoivinsâmDum
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Servicii notariale

Legalizări și alte proceduri notariale

 • Proceduri succesorale (partaj / partaj succesoral)
 • Întocmire contracte:
  • Contracte de vânzare
  • Contracte de donație
  • Contracte de rentă viageră
  • Contract de întreținere
  • Contract de comodat pentru imobile
  • Promisiune de vânzare – cumpărare
Desfacerea căsătoriei pe cale amiabilă/divorț
Convenții matrimoniale și lichidare a regimurilor matrimoniale

Aceste documente notariale reprezintă doar câteva dintre procedurile pe care echipa biroului notarial din București vi le pune la dispoziție.
Pentru rezolvarea unor probleme juridice de altă natură, vă rugăm să ne contactați telefonic sau pe adresa de e-mail.

Servicii notariale București sector 1

Formular de vânzare/cumpărare imobil

Completează formularul de mai jos, iar unul din consilierii noștri juridici te va contacta în cel mai scurt timp cu informațiile necesare.

  • 1

   Date de contact

  • 2

   Informații despre imobil

  • 3

   Preț de vânzare

  1/3

  Date de contact

  sau

  Premiul Rising Star

  Unul dintre cei mai apreciați
  notari din București

  Suntem mândri să vă anunțăm că, notarul public Stoica Sebastian Eduard, coordonatorul Societății Profesionale Notariale "Stoica S. Eduard" a fost premiat în cadrul celei mai mari gale de profil a "Elitelor Real Estate din România" acesta obținând statutul de "Rising Starul" al ediției din anul 2020.

  Ne bucurăm mult pentru această distincție și promitem că o să continuăm ascensiunea prin calitatea serviciilor noastre.

  Contactează-ne acum

  Sună-ne acum sau lasă-ne un mesaj

  Pentru orice fel de întrebări, sugestii sau observații te rugăm să ne contactezi telefonic, sau prin formularul afișat mai jos.

  Mobil / Fix

  Mobil: +40 722 222 281
  Fix: +40 310 699 916
  Fax: +40 310 699 917

  Program de funcționare

  Luni-Vineri: 09:00 - 17:00
  Sâmbătă: 09:00 - 15:00

  Parteneri

  Traduceri autorizate și interpretariat
  Expert A.N.E.V.A.R.
  Inginer Cadastrist

  Locația noastră

  George Enescu 27-29, parter, (incinta U.G.I.R.), sector 1, București

  Biroul notarial Stoica Sebastian Eduard este situat în proximitatea piețelor Romană, Amzei și Universitate, pe strada George Enescu nr. 27-29, București, sector 1, în incinta Palatului Uniunii Generale al Industriașilor din România, UGIR, la parter. De la stația de Metrou Piața Romană la 2 minute pe jos, mergând spre Universitate.
  Acesta funcționează în baza ordinului de numire nr. 1332/C din data 06.04.2018, emis de Ministerul Justiției și a licenței de funcționare nr. 303/3986 din data 26.10.2018, eliberată de Registrul Notarial de Evidență a Notarilor Publici.

  Formular de contact

  Lasă-ne un mesaj

   Pentru scanarea documentelor recomandăm aplicația Tiny Scanner.

   notar publicnotar bucuresti

   Notariat Piata Romana Bucuresti Sector 1 – notariatstoica.ro

   Acest site web folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii
   Acceptă

   Motivele pentru care să alegeți o colaborare cu Biroul Notarial Stoica S. Eduard:

   • Echipa noastră de consilieri juridici competenți are capacitatea de a prelua și instrumenta un volum generos de acte notariale.
   • Recenziile online ale clienților noștri din motorul de căutare Google Maps, ne clasează în topul celor mai bine cotate birouri notariale atât din București cât și din țară.
   • Suntem alegerea clienților pe municipiul Bucureşti potrivit publicației Şoimii Legii și de asemenea  am fost nominalizați de către firmadeincredere.ro pentru anul 2020 în topul firmelor de prestări servicii cu publicul.
   • Oferim publicului posibilitatea de a ne transmite online pe adresa de e-mail notariat.stoica@gmail.com sau pe formularul de contact, documentațiile necesare întocmirii actelor notariale, economisind astfel timpul clienților noștri, prezența acestora fiind necesară doar la semnarea actului în formă finală, moment în care vor aduce actele în original.
   • Obținerea unei cotații de preț se poate face prin intermediul formularului de vânzare - cumpărare.
   • Notarul Public titular a fost intervievat de către numeroase publicații de specialitate (Profit.ro, Wall-Street).
   • Notarul public se deplasează la sediile băncilor pentru semnarea actelor notariale.
   • Sediul biroului nostru notarial este ușor accesibil clienților, fiind situat în incinta clădirii de stat a palatului U.G.I.R din centrul capitalei - zona Piața Romană, la 2 minute de metrou, pe strada George Enescu nr. 27-29, sector 1.
   • Avem program de lucru cu publicul inclusiv sâmbăta, în intervalul 09:00 – 15:00.
   • Ne ocupăm de verificarea / înscrierea în Arhiva Reală de Garanții Mobiliare.
   • Programările și soluționarea procedurilor juridice sunt prioritare.
   • Locurile de parcare sunt disponibile în apropierea biroului notarial.
   • Prin delegații biroului notarial, putem obține în numele clienților documente necesare, specifice întocmirii actului notarial, de la Instituțiile abilitate (Primărie, A.N.A.F., D.I.T.L., Auditori Energetici, etc.) și diferite adrese de la Primăriile competente.
   • Clienții au posibilitatea de a achita onorariile și toate taxele notariale prin intermediul oricărui mijloc de plată (card / P.O.S., transfer bancar, numerar).

   Pentru rezolvarea imediată a cerințelor dumneavoastră, alegeți modalitatea de colaborare dorită dintre următoarele:

   • PRIN EMAIL: Ne puteți scrie un e-mail pe adresa notariat.stoica@gmail.com prin care să solicitați documentul notarial de care aveți nevoie (procură, declarație, contract de vânzare sau altele). Este necesar să menționați în conținutul mesajului numele complet, actul pe care îl solicitați și numărul de telefon. Colegii noștri vor prelua informațiile și vă vor contacta în cel mai scurt timp pentru o programare.
   • LA TELEFON: – Ne puteți contacta telefonic, în timpul programului de lucru de luni până sâmbătă între orele 09:00 – 17:00, la numărul +40 722 222 281, iar echipa noastră vă va spune care sunt actele necesare pentru întocmirea înscrisului solicitat. De asemenea, se va programa și o întâlnire la unul din sediile noastre din București pentru ridicarea documentelor.
   • ONLINE: – Puteți să completați formularul clientului cu datele personale, atașat în secțiunea de contact a site-ului, sau ne puteți scrie pe WhatsApp ori puteți să luați legătura cu noi, în timp real, prin intermediul chat-ului de pe site.
   • LA SEDIU: Puteți să depuneți actele pentru solicitarea unui anumit înscris la sediul biroul notarial. În funcție de complexitatea documentului cerut, acesta se va elibera pe loc sau se va stabili o întâlnire pentru eliberarea lui.

   Menționăm că indiferent de modalitatea prin care doriți să ne contactați, echipa noastră vă va solicita actele necesare pentru întocmirea înscrisului, scanate sau pozate clar cu telefonul mobil, pe adresa noastră de e-mail sau pe WhatsApp, pentru scurtarea timpului de așteptare pentru eliberarea documentelor notariale. Informațiile personale sunt gestionate în conformitate cu toate politicile referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal. Menționăm că, în momentul prezentării la sediul biroului pentru ridicarea procedurilor notariale, este obligatoriu să aveți la dumneavoastră toată documentația solicitată în original.