loader image

Taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

Calculator taxe notariale 2021, vânzare-cumpărare terenuri și imobile pentru persoane fizice și juridice, credit ipotecar și prima casă.

Calculator
(Curs Euro actualizat: 0.00 RON)

RON
EUR

Onorarii notariat și taxe datorate

Selectează tipul de contract și completează valoarea imobilului pentru a calcula impozitul pe transferul dreptului de proprietate și taxele notariale datorate.

Taxe plătite de Cumpărător
RON
* TVA 19% inclus
RON
RON
Taxe plătite de Vânzător
RON
* vânzătorul(persoană juridică) va achita impozit pe venit la sfârșitul anului fiscal
Taxă ANCPI

(Această taxă se aplică în funcție de fiecare imobil în parte.)

RON
* preț per carte funciară
RON
* preț per carte funciară
Alte taxe
RON
* se va verifica atât pentru cumpărător, cât și pentru vânzător care sunt persoane fizice
RON
Dacă vânzătorul/cumpărătorul vine prin mandatar
RON
Taxe plătite de Cumpărător
RON
* TVA 19% inclus
RON
RON
Taxe plătite de Vânzător
RON
Taxă ANCPI

(Această taxă se aplică în funcție de fiecare imobil în parte.)

RON
* preț per carte funciară
RON
* preț per carte funciară
Alte taxe
RON
* se va verifica atât pentru cumpărător, cât și pentru vânzător care sunt persoane fizice
RON
Taxe plătite de Debitor / Împrumutător / Garant
RON
* TVA 19% inclus
RON
* TVA 19% inclus
RON
* In pragul în care se vor aduce în garanție și alte bunuri imobile, se vor adăuga 100 RON pentru fiecare carte funciară în parte
RON
Alte taxe
RON
RON+TVA
RON
Taxe plătite de Cumpărător
RON
* TVA 19% inclus
RON
* TVA 19% inclus
RON
RON
Taxe plătite de Vânzător
RON

* Rezultatele și prețurile sunt afișate doar în scop informativ. Te rugăm să completezi formularul de vâzare/cumpărare imobil pentru a obține un calcul exact cât și pentru alte informații suplimentare.

Servicii notariale București sector 1

Formular de vânzare/cumpărare imobil

Completează formularul de mai jos, iar unul din consilierii noștri juridici te va contacta în cel mai scurt timp cu informațiile necesare.

  • 1

   Date de contact

  • 2

   Informații despre imobil

  • 3

   Preț de vânzare

  1/3

  Date de contact

  sau

  Calculator taxe notariale & Contracte

  Taxe notariale, onorarii și alte taxe/impozite

  Taxele notariale variază în funcție de felul actului notarial și complexitatea acestuia. Taxele notariale reprezintă suma totală pe care clientul o plătește la un birou notarial, aceasta fiind compusă din onorariul notarului și taxe/impozite datorate statului de către client.

  Onorariul notarului este stabilit prin ordin al ministrului justiției (O.M.J. nr. 46/C/2011). Conform acestuia, sunt acte care se taxează cu onorariu fix și acte care se taxează cu onorariu gradual și procentual la valoarea determinată sau determinabilă a obiectului lor.

  Pe lângă onorariul notarului și TVA-ul aferent acestuia, la biroul notarial se achită și alte diverse taxe:
  • Impozitul pe venitul din transferul proprietăților imobiliare din patrimoniul personal, conform Codului Fiscal (impozitul se face venit la Bugetul de Stat și la Bugetele locale),
  • Taxe de înscriere în cartea funciară (ANCPI);
  • Taxa de verificare sau înscriere în Registrele naționale administrate de Centrul Național de administrare a Registrelor Naționale Notariale (CNARNN).

  Informații taxe notariale

  Articole recente

  Află informații notariale despre încheierea unui contract de vânzare-cumpărare, contract de ipotecă imobiliară, contract credit Prima Casă.

  Calculator Taxe Notariale

  Acest site web folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii
  Acceptă

  Motivele pentru care să alegeți o colaborare cu Biroul Notarial Stoica S. Eduard:

  • Echipa noastră de consilieri juridici competenți are capacitatea de a prelua și instrumenta un volum generos de acte notariale.
  • Recenziile online ale clienților noștri din motorul de căutare Google Maps, ne clasează în topul celor mai bine cotate birouri notariale atât din București cât și din țară.
  • Suntem alegerea clienților pe municipiul Bucureşti potrivit publicației Şoimii Legii și de asemenea  am fost nominalizați de către firmadeincredere.ro pentru anul 2020 în topul firmelor de prestări servicii cu publicul.
  • Oferim publicului posibilitatea de a ne transmite online pe adresa de e-mail notariat.stoica@gmail.com sau pe formularul de contact, documentațiile necesare întocmirii actelor notariale, economisind astfel timpul clienților noștri, prezența acestora fiind necesară doar la semnarea actului în formă finală, moment în care vor aduce actele în original.
  • Obținerea unei cotații de preț se poate face prin intermediul formularului de vânzare - cumpărare.
  • Notarul Public titular a fost intervievat de către numeroase publicații de specialitate (Profit.ro, Wall-Street).
  • Notarul public se deplasează la sediile băncilor pentru semnarea actelor notariale.
  • Sediul biroului nostru notarial este ușor accesibil clienților, fiind situat în incinta clădirii de stat a palatului U.G.I.R din centrul capitalei - zona Piața Romană, la 2 minute de metrou, pe strada George Enescu nr. 27-29, sector 1.
  • Avem program de lucru cu publicul inclusiv sâmbăta, în intervalul 09:00 – 15:00.
  • Ne ocupăm de verificarea / înscrierea în Arhiva Reală de Garanții Mobiliare.
  • Programările și soluționarea procedurilor juridice sunt prioritare.
  • Locurile de parcare sunt disponibile în apropierea biroului notarial.
  • Prin delegații biroului notarial, putem obține în numele clienților documente necesare, specifice întocmirii actului notarial, de la Instituțiile abilitate (Primărie, A.N.A.F., D.I.T.L., Auditori Energetici, etc.) și diferite adrese de la Primăriile competente.
  • Clienții au posibilitatea de a achita onorariile și toate taxele notariale prin intermediul oricărui mijloc de plată (card / P.O.S., transfer bancar, numerar).

  Pentru rezolvarea imediată a cerințelor dumneavoastră, alegeți modalitatea de colaborare dorită dintre următoarele:

  • PRIN EMAIL: Ne puteți scrie un e-mail pe adresa notariat.stoica@gmail.com prin care să solicitați documentul notarial de care aveți nevoie (procură, declarație, contract de vânzare sau altele). Este necesar să menționați în conținutul mesajului numele complet, actul pe care îl solicitați și numărul de telefon. Colegii noștri vor prelua informațiile și vă vor contacta în cel mai scurt timp pentru o programare.
  • LA TELEFON: – Ne puteți contacta telefonic, în timpul programului de lucru de luni până sâmbătă între orele 09:00 – 17:00, la numărul +40 722 222 281, iar echipa noastră vă va spune care sunt actele necesare pentru întocmirea înscrisului solicitat. De asemenea, se va programa și o întâlnire la unul din sediile noastre din București pentru ridicarea documentelor.
  • ONLINE: – Puteți să completați formularul clientului cu datele personale, atașat în secțiunea de contact a site-ului, sau ne puteți scrie pe WhatsApp ori puteți să luați legătura cu noi, în timp real, prin intermediul chat-ului de pe site.
  • LA SEDIU: Puteți să depuneți actele pentru solicitarea unui anumit înscris la sediul biroul notarial. În funcție de complexitatea documentului cerut, acesta se va elibera pe loc sau se va stabili o întâlnire pentru eliberarea lui.

  Menționăm că indiferent de modalitatea prin care doriți să ne contactați, echipa noastră vă va solicita actele necesare pentru întocmirea înscrisului, scanate sau pozate clar cu telefonul mobil, pe adresa noastră de e-mail sau pe WhatsApp, pentru scurtarea timpului de așteptare pentru eliberarea documentelor notariale. Informațiile personale sunt gestionate în conformitate cu toate politicile referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal. Menționăm că, în momentul prezentării la sediul biroului pentru ridicarea procedurilor notariale, este obligatoriu să aveți la dumneavoastră toată documentația solicitată în original.